Velkommen til Dolmer Rideklub

Dolmer rideklub er med sine ca. 150 medlemmer, en af Danmarks hyggeligste rideklubber. Smukt beliggende udenfor Grenå omgivet af skøn natur, med ride afstand til stranden. Klubben er lejet ind på Dolmer bygade 11, der er privat ejet. Dolmer Rideskole er etableret i 1967 af Karen og Karl Christensen og Dolmer Rideklub er stiftet i 1979.

Vi er en professionel rideklub med fokus på bredde. Vi tilbyder både elevundervisning, voksen undervisning og handicapridning. Vi tilbyder opstaldning i en dejlig atmosfære, med foldordning, ridehal og social samvær.

Der holdes årligt både klub og elevstævner. Kom og besøg os eller afprøv om ridning er noget for dig – her er plads til alle, vi kan ikke blive for mange.