Vil du gerne være opstalder hos os?

Vi tilbyder:
20 gode lyse bokse. Vi fodrer 3 gange dagligt og det er muligt at bruge klubbens kvalitetsfoder eller medtage sit eget foder. (der gives ikke afslag i prisen ved fravalg af klubbens foder)

Der fodres med prima Hø fra høtørreri (dagligt: 8 kg til heste og 6 kg til ponyer) det er muligt at tilkøbe mere. Vores heste står på træpiller eller spåner. Der kan tilkøbes ekstra efter aftale med den staldansvarlige og dette vil blive opkrævet på faktura.

Alle hverdage bliver hestene lukket ud og ind, Hesten kan dog gå uden tidsbegrænsning på vores dejlige store folde, hvis man selv ønsker at lukke ind. I weekenderne lukker den der har vagten ud, men man skal selv lukke ind. I tilfælde af sygdom/ferie er vi gode til at hjælpe hinanden.

I weekenderne, ferie og helligdage skiftes opstalderne til at passe stalden og elevhestene. Dette omhandler lettere staldarbejde, ud- og indlukning, fodring etc. (Kontakt den staldansvarlige for at høre nærmere)

Er du interesseret eller har du spørgsmål, så ring til staldansvarlig Kathleen, på 23729897 (hverdage mellem 8.00-12.00) Du er også meget velkommen til at kigge forbi Dolmer Rideklub, Dolmer bygade 11, 8500 Grenå.

Faciliteter:

• 2x vandspiltove, det ene med varmt vand
  • Gode striglepladser
  • Staldskabe til opstalderne og plads til ekstra skabe.
  • Ridehal (16x 50)
  • Udendørs dressurbane (20×60)
  • Stor sand springbane.
  • 10 store folde uden tidsbegrænsning.
  • Ryttersstue med the køkken, samt toiletter

Åbnings- og lukketider

Åbnings– og lukketiderne skal overholdes.
Stalden er åben alle ugens dage i tidsrummet:

Mandag- fredag: kl.8.00-22.00
Lørdag- søndag: 8.00-21.00
Helligdage 8.00-21.00

Ridehallen lukker en ½ time før stalden. Herudover er den lukket når der er elevundervisning. Se undervisningsplan for tidspunkter.